Massasjebad

Vannmassasje er luft blandet med vann. Dette gir luftfylte vannstråler som masserer muskelaturen i dybden samtidig som de små luftboblene er med å stimulerer huden.

Hydromassasje er blitt vanlig i karets sider, men Ultra Jet kan som den eneste på markedet også tilby Vannmassasje i karets bunn, Hydro sping bunnsystem. For en kraftig massasje av de store musklene på under- og innsiden av legger og lår, har UltraJet utviklet et revolusjonerende vannmassasjesystem. Dette er et kraftig vannmassasjesystem plassert i bunnen av badekaret, og noe helt annet enn de luftstrålesystemer som ellers finnes på markedet. Systemet gir deg også muligheten til å få kraftig vannmassasje fra alle mulige vinkler. Side, rygg, fot og bunn. Dette er ikke bare en revolusjon men en helt ny dimensjon innen vannmassasje.

Vannstrømming: Sirkulasjonseffekten i hydromassasje er som hestekrefter i en bil. Et massasjesystem som sirkulerer 300l/min er mer effektivt enn et som sirkulerer 250 l/min. Hos UltraJet har vi flere pumper som benyttes for å få maksimal effekt ut av hver dyse. De mest avanserte systemer sirkulerer hele 750 l/min.

Dyser: På alle UltraJet sine massasjebadekar er dysene langt fra tilfeldig plasserte. Plasseringen er valgt med omhu og etter rådføring med terapeuter. Korrekt dyseplassering sikrer deg maksimal effekt og komfort. UltraJets dyser på standard og mellomstore modeller er spesialutviklet med tanke på den relativt korte avstanden mellom badekarveggene og kroppen. Med 8 dyser fordeles massasjestyrken slik at den når frem der den gjør mest mulig nytte. Roterende dyser i ryggen sørger for en kraftig massasje over store deler av ryggen.
Dysetypen på de større modeller er utviklet med tanke på å gi sterke stråler som når lenger ut mot midten av massasjebadekaret. Til dette benyttes 6 av disse dysene, som hver for seg kan reguleres ikke bare i retning, men også i individuell styrke.       

Til massasjebad kan du velge mellom vannmassasje i side eller bunn, eller en kombinasjon av disse. Du kan også velge Ultra Jet badekar uten massasje, dersom du rett og slett ønsker deg et mere stilfullt badekar av høy kvalitet.

Massasjebad eller boblebad !

Mange "leverandører" bruker massasjebad og boblebad som betegnelse på samme produkt. Dette blir ikke helt riktig. Et boblebad er et badekar som kun bruker luft i systemet, altså bobler, mens et massasjebadekar bruker både luft og vann sammen, altså vannmassasje. Det betyr at et massasjebadekar har en større massasje- og helseeffekt enn hva boblebad har. Whirlpool system er også et uttrykk som brukes av spesielt nettleverandører, hva det egentlig betyr er vanskelig å si, men det høres kanskje veldig fint ut. Da er det enklere å finne ut hva vannmassasje står for og hvilken egenskaper helsefordeler denne typen massasje gir i forholdtil luftmassasje.

Alle Ultra Jets massasjebadekar er laget av sanitærakryl. Sanitærakryl er mer holdbart enn emaljen på stålbadekar, i tillegg er det blankere og mindre porøst, noe som igjen gjør det mer hygenisk. Akrylbadekar gjør også at du slipper det berømte kuldesjokket når du lener ryggen inntil. Stoffet er isolerende, noe som reduserer varmetapet fra vannet. Sammenlignet med glassfiberbadekar er fargeoverflaten til akrylbadekar mange ganger tykkere og mer holdbar enn en påsprøytet gelcoat-overflate. Dessuten blir ikke sanitærakryl misfarget av langvarig kontakt med sollys eller såpe.


Steamkabinett

Massasjekar

Badekar

Dusj

Tilbehør
Copyright © 2017 Vico AS  |  Mediebank
Aeston